39 Taken die een virtueel assistent kan doen, wat levert het mij op?

//39 Taken die een virtueel assistent kan doen, wat levert het mij op?

39 Taken die een virtueel assistent kan doen, wat levert het mij op?

Online onderzoek naar marketing anno nu, levert op dat saaie lijstjes eigenlijk helemaal niet interessant zijn voor jou.

Je wilt gewoon weten wat het jou oplevert.
Waarom zou jij met een virtueel assistent samen gaan werken?

Nou, wat levert mij dit op?
Denk aan alle tijd die je overhoudt om aan jouw bedrijf te werken. Misschien wil jouw partner al tijden weer eens een avondje met jou eropuit. Dat kan. Je kunt met de tijd die je aan ‘het echte werk’ besteedt ook meer inkomen genereren. Jij focust je op de dingen die je leuk vindt binnen je bedrijf en dat zorgt ervoor dat je ontspannender kunt werken.

We kunnen ook zo afspreken dat jij 17 uur per maand uitbesteedt aan mij.
Dat betekent dat jij vier avonden per maand op stap kunt gaan. Is jouw partner nu weer blij?
Of dat jij nu 2 nieuwe klanten per maand binnenhaalt doordat je tijd hebt voor acquisitie en netwerkevents. Daarnaast levert het jou tijd op om aan jouw projecten te besteden. Je werkvolume kun je zo met 22% vergroten.

Waar sta jij op te wachten?
Op iemand die de mouwen opstroopt en voor jou aan de slag gaat?
Ja, iemand die eerst met jou nadenkt over wat handig is om te doen en hoe alles aan te pakken. Als je wilt, houd ik samen met jou de huidige werkprocessen tegen het licht.

Voor je begint
Voordat je een virtueel assistent inhuurt, is het wel handig om van tevoren na te denken hoe je dit wilt aanpakken. Je bekijkt hoe je wat het beste kunt uitbesteden. Wel, als je voor een succesvolle samenwerking gaat.

Als het een ‘no-brainer’ is, kun je direct met mij aan de slag. Als jij teksten gecheckt wil hebben, kan ik dat voor jou verzorgen. Al heb je zelfs daar gradaties in, van het alleen controleren op spelling, zinsopbouw en spaties tot ook het checken van de lay-out, de samenhang en het gebruik van meer actieve zinnen.

Naar welke ondersteuning ben jij op zoek?

Direct contact? Bel (06) 22 85 31 92.

2017-09-11T13:27:50+02:00 11-09-2017|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor 39 Taken die een virtueel assistent kan doen, wat levert het mij op?