Extra hulp nodig, hoe pak ik dat aan? Help, moet ik nu echt ‘mijn kindje’ loslaten?

//Extra hulp nodig, hoe pak ik dat aan? Help, moet ik nu echt ‘mijn kindje’ loslaten?

Extra hulp nodig, hoe pak ik dat aan? Help, moet ik nu echt ‘mijn kindje’ loslaten?

Yes, de economie is weer aangetrokken in 2017. En jij doet het ook goed. Je bent superdruk en kan het eigenlijk net niet meer bolwerken. Je hebt besloten dat het anders moet. Extra inzet kun jij wel gebruiken.

Doel: meer tijd voor jou!

Stappenplan

Stap 1
Wat is jouw uurtarief?

Stap 2
Maak een lijst met taken waar je zelf echt niks aan vindt.

Stap 3
Bepaal welke klussen je nu uitvoert, en waarvoor jij eigenlijk te duur bent.

Stap 4
Bel mij:) op (06) 22 85 31 92.

Enne, het klopt dat je in het begin wat extra contact hebt met elkaar om dingen af te stemmen. Jij en jouw virtueel assistent steken daar echter tijd in. Je zult zien dat jij en ik na een tijdje goed ingespeeld zijn op elkaar.

Het begint met vertrouwen. Vertrouw jij ‘jouw kindje’ aan mij toe? Ik ben mama dus ik weet hoe het voelt!

Waar zit jij over een maand?
Zie jij jezelf al lekker werken aan jouw bedrijf?

Jij hebt vandaag de ruimte om verder te groeien

2017-10-23T21:18:37+02:00 23-10-2017|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Extra hulp nodig, hoe pak ik dat aan? Help, moet ik nu echt ‘mijn kindje’ loslaten?