Frustraties overnemen

//Frustraties overnemen

Frustraties overnemen

Herken je dit? Wil je iets geregeld hebben voor jouw bedrijf, duurt het toch ‘tien korten en langen’ (euhm, deze uitdrukking blijkt niet te bestaan?). Aargh, was alles maar lekker simpel en was het maar meteen klaar.

Elkaar helpen
Je bent druk aan het netwerken, plaatst berichten her en der. Kijkt of je mensen wellicht op de een of andere manier kunt helpen en zo bouw je je bedrijf steeds verder op. Een beetje marketingbudget kan ook geen kwaad. Vandaar dat ik vandaag een Google Adwords Express campagne wil starten. Ik heb me een paar keer verdiept in het ‘gewone’ Google Adwords en dat gaat me (op dit moment) net iets te ver. Voordat je daar uit bent, ben je een paar dagen verder. Aangezien ik het op dit moment kleinschalig wil houden, kies ik ervoor toch zelf mijn campagne te maken. Gelukkig is daar Google Adwords Express.

Google Adwords Express
Is een heel handig hulpmiddel om jouw bedrijf (regionaal) onder de aandacht te brengen. Echter, ik had eerst een typefout gemaakt en nu kom ik niet verder doordat er blijkbaar (ook al is het later) nog iets in de cache (of: geheugen) staat. Wel grappig dat je Google gratis kan bellen. Morgen waag ik weer een poging.

Hoe is het uiteindelijk afgelopen?
Uiteindelijk wachtte ik een paar dagen. Toen was de hele advertentie verdwenen en heb ik alles opnieuw ingevuld. Dat was zo gepiept. Ook mijn betaalgegevens kon ik weer invoeren.

En, is Google Adwords Express handig?
Over een maand laat ik weten hoe het gaat. Wat ik begrijp, is dat het wel handig is om snel een advertentie te plaatsen, alleen de ROI (return on investment) en de advertentiemogelijkheden zijn beperkt volgens Bright Local.

Weg met die frustratie!
Ben jij er klaar voor om jouw frustrerende kantoorklussen door iemand anders uit te laten voeren? Ik help je hier graag bij. Kun jij ontspannen verder werken:). Bel nu (06) 22 85 31 92.

 

2017-11-14T10:18:25+01:00 07-11-2017|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Frustraties overnemen