Vakvrouw in organisatorische mankracht

//Vakvrouw in organisatorische mankracht

Vakvrouw in organisatorische mankracht

Brandje blussen
Vandaag fietste ik naar de Belastingdienst om half een brandje te blussen. Erop vertrouwen dat je zakenpartner de omzetbelastingaangiftes regelt, is niet handig. Met hem werk ik aan een bepaald project. Nu is het hem niet helemaal aan te rekenen, aangezien hij de inloggegevens nooit ontvangen heeft, maar toch. Ook was de Belastingdienst niet op het verzoek op het doen van jaaraangifte ingegaan. Het devies: vinger aan de pols houden. Tja, en dan ben ik nog wel zo’n controlfreak. Dus toch maar controlfreak blijven.

En, voor iedereen geldt: geef je omzetbelasting tijdig op en zorg ervoor dat je op tijd betaalt. Denk er dan aan ook dat de bank een paar dagen tijd nodig kan hebben om jouw opdracht te verwerken. Denk je slim te zijn en zet jij jouw betaling klaar, reken er dan mee dat jouw betaling niet plaatsvindt in het weekend. Let op: februari heeft meestal 28 dagen!

Waarde bepalen
De laatste tijd denk ik veel na over wat ik mijn klanten kan bieden en wat mijn klanten hun klanten kunnen bieden. Immers, alleen met waarde bieden, verdien je een goede boterham. Op dit moment zet ik in op secretariële ondersteuning. Echter, eigenlijk ben ik veel meer de organisatorische kracht van een organisatie. Ook heb ik kaas gegeten van marketing en communicatie en verdiep ik mij in social media (LinkedIn, Facebook, Twitter). Ik merk dat ik bloggen leuk vind en dat ook snel doe. Tel daarbij mijn natuurlijke gevoel voor taal op en dat maakt dat jij jouw organisatie naar een hoger plan kan tillen. Je kunt mij dus ook als jouw co-manager zien.

Wat betekent dit voor jou?
In het nieuwe jaar werk ik helemaal voor mezelf. Super spannend en ook heel leuk. Veel nieuwe mensen ontmoeten, bij blijven leren en vooral ook werken aan projecten, dat is echt tof. Nu voel ik me echt vrij om me volledig op jouw organisatie te richten. Volledig? Nou ja, ik streef ernaar om een aantal uren per week op freelance basis voor jouw bedrijf te werken. Jij laat die klussen los waar jij geen tijd voor (over) hebt. Dat kan op afstand en binnen de regio Twente ook op locatie.

Brandje blussen?
Mocht de tijd daar zijn, dan blus ik jouw brandjes. Liever zet ik echter in op brandjes voorkomen.

Wil je met mij werken?
Bespreek dan de mogelijkheden via (06) 22 85 31 92.

2017-12-05T09:38:39+01:00 04-12-2017|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Vakvrouw in organisatorische mankracht