Keuzes maken

//Keuzes maken

Keuzes maken

Op naar 2018
Heb jij al een duidelijk beeld voor ogen hoe jij 2018 gaat invullen? Zelf verander ik mijn aanbod, al is dat nog een ‘work in progress’. Hopelijk was 2017 een goed jaar voor jou met mooie opdrachten, prettig contact met klanten en een goede omzet.

Keuzes maken
Veel klussen gedaan in 2017, heb je goed geboerd en ben je toe aan iemand die jou helpt? Vraag jezelf dan af waarmee jij het best geholpen wordt. Wellicht vind je het prettig dat iemand jouw afspraken regelt of de mailbox uitpluist. Waarvan krijg jij energie als je weet dat iemand anders dat professioneel voor jou oppakt?

Dyslectie of toch dyslexie?
Merk jij dat jij door dyslexie Nederlandse teksten foutloos schrijven een uitdaging vindt? Dit uitbesteden, bespaart jou stress en het ‘honderd’ keer checken van jouw teksten. Uiteraard kun je hierin keuzes maken. In een snelle e-mail zal iemand een taalfoutje wellicht wat gemakkelijker over het hoofd zien. Schrijf jij echter een rapport wat door meerdere externe partijen gelezen wordt, dan zie ik zo voor me dat een bepaalde kwaliteit wordt verwacht.

Waarom Jessica?
Als je een taalkundig sterk iemand zoekt, ben je bij mij aan het juiste adres. Verder houd ik van (ghost)bloggen en schrijven. Als een echte regelheld pak ik organisatorische zaken moeiteloos voor jou op. Voor jou: meer geld, meer succes en meer tijd voor de dingen die jij belangrijk vindt.

Wat wil jij?
En, heb je al besloten wat je wilt bereiken in 2018 en hoe je dat gaat doen? Slaap er nog een nachtje over of bel mij direct op (06) 22 85 31 92. Heel veel succes in 2018 gewenst met vooral ook veel geluk en gezondheid!

2017-12-27T19:53:36+01:00 18-12-2017|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Keuzes maken