Op afstand en toch dichtbij

//Op afstand en toch dichtbij

Op afstand en toch dichtbij

De afgelopen tijd merk ik dat veel mensen het toch wel een uitdaging vinden dat ik op afstand werk. Echt contact, dat is toch wel prettig. Nu is het zo dat kennismakingsgesprekken met mij meestal reallife plaatsvinden. Je hebt dan toch wezenlijk contact. Dat non-verbale en direct de stem van de ander horen, voelt goed.

Gelukkig is het zo dat op het moment dat ik bezig ben met een klus, regelmatig contact via de e-mail en/ of telefonisch contact voldoende is. Via de e-mail werkt prettig omdat je dan op het moment dat je er tijd voor hebt, kunt reageren.

Ben jij gevestigd in Twente, dan is dat geografisch gezien natuurlijk reuze gemakkelijk. Ben je verderop in het land actief? Dan ben ik wellicht een keer bij jou in de buurt of kunnen we elkaar halverwege ontmoeten. Ik spreek ABN en ik kan dialect verstaan. Dialect spreken, gaat mij niet meer zo gemakkelijk af. Als ik ‘dialect’ ga spreken, dan is dat inmiddels een allegaartje van dialect, ABN en Engelse, Duitse en Franse woorden.

Welke taal spreek jij het liefst?

Om met mij te sparren, bel je mij op (06) 22 85 31 92.

2018-01-19T15:21:35+01:00 19-01-2018|Geen categorie|0 Comments

Leave A Comment