Ik blog, jij blogt, wij bloggen – nu door in andere vorm

//Ik blog, jij blogt, wij bloggen – nu door in andere vorm

Ik blog, jij blogt, wij bloggen – nu door in andere vorm

De afgelopen tijd heeft mij veel gebracht. Gewerkt aan veel projecten, veel nieuwe dingen geleerd en ondertussen druk bezig geweest met bloggen. Nu ik merk dat focus aanbrengen toch ècht wel handig is, heb ik besloten door te gaan met bloggen. Alleen wel in een andere vorm.

Wat die andere vorm is? Om te beginnen, richt ik mij op een andere doelgroep in een andere branche. Dat betekent dus dat ik op een andere website (nog in ontwikkeling) verder ga met bloggen. Je bent uiteraard van harte welkom jouw vragen nog af te stemmen via jessica@vr-va.nl. Dan bekijken we samen of dat nog past en hoe we daar invulling aan geven.

Je vindt hier binnenkort nog wel een blog met tips waarom bloggen ook in 2018 nog handig is en een blog over hoe van start te gaan. Want van bloggen ben ik overtuigd. Het is goed voor jouw SEO en je laat zien wat je in je mars hebt.

Over welke onderwerpen wil jij graag bloggen? Laat het me hieronder weten.
Fijne schrijverij gewenst!

2018-03-02T20:51:50+01:00 12-02-2018|Geen categorie|0 Comments

Leave A Comment