Over 2018-02-27T15:22:48+01:00

OVER VAN RAALTE-VIRTUAL ASSISTANCE

Ik help zelfstandig ondernemers met secretariële klussen. Zodat zij meer tijd hebben om aan hun bedrijf te werken en om een goede balans te hebben tussen werk en privé.

Mijn passie voor het regelen van allerlei zaken leidde ertoe als virtueel assistent van start te gaan. De marketing die hierbij komt kijken, vind ik steeds leuker worden. Met een afgeronde hbo-opleiding richting business management met communicatievakken wellicht ook een natuurlijke keuze.

Ja, ik neem contact op

Ervaring in de volgende sectoren:

Voeding

Coaching

Technologie

samen werken meer verdiensten

Techniek

Anderen gingen jou voor:

helpt jou bij het nakijken van teksten

Jessica heeft mijn artikelen en teksten voorzien van haar kritische blik. Niet alleen op het gebied van grammatica, maar ook inhoudelijk heeft ze haar ideeën gegeven om de teksten naar een hoger niveau te tillen. Ze dacht mee en verdiepte zich in het onderwerp. Erg fijn!

Tom Rosens, Hondleiding

Ik kan Jessica beschrijven als hard werkend, meedenkend, snel van begrip, snel schakelend, goedlachs en secuur!

Marieke Hemmer, Hemmer coaching en training
Jessica is snel, accuraat, gedetailleerd en precies als het gaat om verslaglegging en maakt zich zeer snel de inhoud van de organisatie en de bedrijfsprocessen eigen.
Henk Koenderink, JIT-Advies
De ondersteuning door Jessica vond ik erg goed. Zij zorgde ervoor dat mijn zaken tot in de puntjes geregeld werden. Door haar secure werkhouding zorgde ze voor goed geschreven rapportages met een mooie lay-out.
Joke Nijhuis

Een bedrijf mag blij zijn om Jessica te hebben. Jessica is een toppertje!

Marieke Hemmer, Hemmer coaching en training
Jessica is pragmatisch en oplossingsgericht ingesteld. Ze bruist elke dag opnieuw van energie en bezit absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit.
Henk Koenderink, JIT-Advies
Jessica is een zelfstandige en harde werker. Ze is een organisator en maakt zich verschillende zaken snel eigen. Haar ondersteuning heb ik als erg prettig ervaren.
Joke Nijhuis

Samenwerking

Graag werk ik ook samen met andere virtueel assistenten.
Ben jij VA, dan connect ik graag met jou op LinkedIn!

Ja, ik connect